Få en pris på nødoplukning

Oplukning af pengeskabe: Vort speciale

LV Sikring er specialiseret i oplukning af pengeskabe, våbenskabe og andre værdiskabe på alle sikkerhedsniveauer. Vi oplukker mere end 120 pengeskabe om året rundt omkring i Danmark.

Vores oplukningsmetoder sikrer, at dit pengeskab bevares. Vi åbner 95% af alle skabe hos dig, så du sparer penge, bortskaffelse, køb af nyt, boltning på ny osv. For 50% vedkommende kan det være nødvendigt at bore et lille hul på få milimeter. Vi reparerer naturligvis efterfølgende, så du praktisk talt ikke kan se det. Vi afleverer altid et skab, der er klar til brug.

Vi er naturligvis ISO-certificeret indenfor fastgørelse af værdiopbevaring

Og vær opmærksom på, at fastgørelsen af dit skab udgør den største styrke! Vidste du, at vi leverer og fastmonterer værdiskabe over hele landet. Herved opnår du en installationserklæring til dit forsikringsselskab.

Specialdesignet værktøj – også eget design

Pengeskabe bliver ikke længere åbnet med stetoskop og talkum som i “Olsen Banden”. Næsten ikke… For Walters unikke værktøjer og metoder samt mange års praksis gør det muligt for ham at åbne pengeskabe, hvor andre må give op.

Fast pris på sikker oplukning af pengeskabet

Har du brug for hjælp til at åbne dit pengeskab, så er LV Sikring den rette til opgaven. Udfyld formularen herunder og upload billeder. Vi vil herefter kontakte dig, og lave en aftale med dig om oplukning til en fast pris.

Dit pengeskab oplukkes af Walter Zacharias, som i årtier har specialiseret sig i åbning af pengeskabe. Walter har været låsesmed siden 1994, og stået ved roret i LV Sikring siden 2004. Denne erfarne låse-entusiast kalder sig i dag Safe-Cracker.

Få en pris på nødoplukning

Fortæl mig lidt om opgaven og upload billeder af skab, lås og gerne nøgle. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt herefter.

bubble