Special opgaver: Løsninger tilpasset netop dit behov

LV Sikring forstår, at dine behov er unikke, og vi hjælper dig med at finde den bedst mulige skræddersyede sikringsløsning til netop dig. Vi har et bredt samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere, så vi har mange ressourcer at sætte ind med.

Din forsikring stiller krav til din sikring – undgå ubehagelige overraskelser

Vidste du, at din forsikring oftest stiller krav til din tyverisikring? Det overrasker mange, at forsikringsselskaberne stiller krav til tyverisikring, og desværre opdager mange først dette, når uheldet er ude. Vi hjælper dig med at være på forkant før – og selvfølgelig også, hvis uheldet opstår. 

LV Sikring er ISO 9001 certificeret, hvilket betyder, at vi må udføre forsikringsgodkendt arbejde indenfor låsearbejde, mekanisk- og elektronisk sikring. Vi sikrer efter forsikringskravene ved at udstede en installationserklæring – som dokumentation af din sikring – så du er dækket ordentlig ind ud fra det ønskede sikringsniveau.

Har du helt særlige restaureringsopgaver, så kan vi hjælpe dig.

LV Sikring tilkaldes ofte i tilknytning til restaureringer og ombygninger af bygninger, der har ældre låse, bl.a. på kirker og museer. Dette gælder også reparation af herregårdslåse og –nøgler eller et gammelt pengeskab.

Med eget smedeværksted er meget muligt…

Udfyld formularen

Fortæl mig lidt om opgaven og upload billeder af skab, lås og gerne nøgle. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt herefter.

For at sikre os mod tyverier begået af udefrakommende og blandt elever på skolen, fik vi foretaget et sikringstjek af LV Sikring. De foreslog, vi fik installeret videoovervågning og et automatisk nøglesystem på efterskolen, så skolen og eleverne bedre kunne sikre sig mod tyveri. Eleverne har taget sikringen pænt til sig, og vi har oplevet et fald i tyverier på skolen. Overordnet er vi rigtig glade og tilfredse med den vare, som LV Sikring har leveret. 

Kim Hansen
Forstander, Tjele Efterskole

LV Sikring hjælper os blandt andet med projektering af sikringsopgaver på de mange ejendomme, vi administerer. Men de hjæper os også med de daglige udfordringer i form af udskiftning af låse og omkodning af nøgler. Vi har samarbejdet med LV Sikring over de sidste 15 år, og vi kan i høj grad anbefale LV Sikring til andre. 

Christian G. Pedersen
Ejendomsfunktionær hos Kirk Kapital
bubble