Boligforeninger: Levering, montering og servicering af sikringsløsninger

Ring og hør hvad vi kan gøre for jer
Ring 7582 0234

Fremtidens boligforening er nøgleløs

Stor udskiftning af beboere, mistede hovednøgler eller bare bedre sikring af døre og vinduer?
– det hjælper vi dig med!

LV Sikring servicerer årligt mere end 6.000 boliger i trekantsområdet, hvor størstedelen af boligerne betjenes med elektroniske nøglebrikker, der gør det nemt, hvis beboerne mister en nøgle, eller når der er udskiftning af beboere i lejlighederne.

En låsesmed, der gør det nemt

LV Sikrings fokus er at gøre det nemt, men sikkert for boligforeningerne og deres beboere. Derfor tilbyder vi en lang række af løsninger, som passer til alle behov. 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Mekaniske låsesystemer
  • Elektroniske nøglesystemer
  • Postkassesystemer
  • Integreret TV-Overvågning (også til elevator er muligt)
  • Dørtelefoni
  • Smartphoneløsninger (App er også muligt)
  • Videoovervågning 

Få et gratis og uforpligtende sikringstjek

Mulighederne er mange, og det kan være svært at gennemskue lige præcist, hvilke løsninger man har brug for. Derfor tilbyder LV Sikring altid et gratis og uforpligtende sikringstjek med udgangpunkt i jeres behov.

Kontakt os i dag, så sørger vi for hurtigst muligt at aftale et sikringstjek. 

 

Kontakt os i dag

 

 

For at sikre os mod tyverier begået af udefrakommende og blandt elever på skolen, fik vi foretaget et sikringstjek af LV Sikring. De foreslog, vi fik installeret videoovervågning og et automatisk nøglesystem på efterskolen, så skolen og eleverne bedre kunne sikre sig mod tyveri. Eleverne har taget sikringen pænt til sig, og vi har oplevet et fald i tyverier på skolen. Overordnet er vi rigtig glade og tilfredse med den vare, som LV Sikring har leveret. 

Kim Hansen
Forstander, Tjele Efterskole

LV Sikring hjælper os blandt andet med projektering af sikringsopgaver på de mange ejendomme, vi administerer. Men de hjæper os også med de daglige udfordringer i form af udskiftning af låse og omkodning af nøgler. Vi har samarbejdet med LV Sikring over de sidste 15 år, og vi kan i høj grad anbefale LV Sikring til andre. 

Christian G. Pedersen
Ejendomsfunktionær hos Kirk Kapital
LV Sikring er certificeret
bubble