Erhverv: Skræddersyede sikringsløsninger til din virksomhed

Ring og hør hvad vi kan gøre for jer
Ring 2537 1814

En låsesmed, der gør din arbejdsdag nemmere

Øg sikkerheden for din virksomhed og dine ansatte med en sikringsløsning fra LV Sikring.
 

Lille, mellem eller stor? – dine behov er nøgleordet

LV Sikring har i dag et bredt samarbejde med både små, mellem og store virksomheder. Vi forstår, at behovet kan variere alt efter, hvor stor din virksomhed er, hvor den ligger, og hvordan økonomien ser ud. Vi hjælper dig med at finde den bedst mulige skræddersyede sikringsløsning ud fra dine behov.
 

Din forsikring stiller krav til din sikring – undgå ubehagelige overraskelser 

Vidste du, at din forsikring oftest stiller krav til din tyverisikring? Det overrasker mange virksomhedsejere, at forsikringselskaberne stiller krav til tyverisikring, og desværre opdager mange først dette, når uheldet er ude. Vi hjælper dig med at være på forkant før – og selvfølgelig også, hvis uheldet opstår. 
 
Din ISO 9001 certificerede låsesmed
LV Sikring er ISO 9001 certificerede, hvilket betyder, at vi må udføre forsikringsgodkendt arbejde indenfor låsearbejde, mekanisk- og elektronisk sikring. Vi sikrer din virksomhed efter behov og efter forsikringskravene ved at udstede en installationserklæring – som dokumentation af din sikring – så du er dækket ordentlig ind ud fra det ønskede sikringsniveau.

Vi vejleder i alt fra valg af låse, skalsikring og adgangskontrolsystemer

Mekaniske og kopibeskyttede låsesystemer: Alle virksomheder, ejendomme og institutioner bør have et låsesystem med kopibeskyttede nøgler. Et låsesystem giver også en mulighed for at styre, hvilke låse der skal kunne åbne hvilke døre og dermed differentiere adgangen uden at skulle have flere nøgler.

Elektroniske adgangssystemer: En elektronisk adgangskontrol kan være praktisk i en dynamisk virksomhed, hvor der er behov for hurtigt at kunne ændre, tilføje og udelukke brugere. Her kan du selv lave disse omlægninger, uden du skal have en låsesmed ud for at gøre arbejdet.

Sikringsskabe: Vi sælger og servicerer sikringsskabe af enhver slags, som f.eks. data-, brand- og nøgleskabe til opbevaring af værdier.

Gitre/Rullejalousier: Til sikring af vinduespartier og døre tilbyder vi et komplet sortiment af faste og aftagelige gitre, samt rullejalousier.   

Få et gratis og uforpligtende sikringstjek

Mulighederne er mange, og det kan være svært at gennemskue lige præcist, hvilke løsninger man har brug for. Derfor tilbyder LV Sikring altid et gratis og uforpligtende sikringstjek med udgangpunkt i jeres behov.

Kontakt os i dag, så sørger vi for hurtigst muligt at aftale et sikringstjek af din virksomhed. 

 

Kontakt os i dag

 

 
 
 

For at sikre os mod tyverier begået af udefrakommende og blandt elever på skolen, fik vi foretaget et sikringstjek af LV Sikring. De foreslog, vi fik installeret videoovervågning og et automatisk nøglesystem på efterskolen, så skolen og eleverne bedre kunne sikre sig mod tyveri. Eleverne har taget sikringen pænt til sig, og vi har oplevet et fald i tyverier på skolen. Overordnet er vi rigtig glade og tilfredse med den vare, som LV Sikring har leveret. 

Kim Hansen
Forstander, Tjele Efterskole

LV Sikring hjælper os blandt andet med projektering af sikringsopgaver på de mange ejendomme, vi administerer. Men de hjæper os også med de daglige udfordringer i form af udskiftning af låse og omkodning af nøgler. Vi har samarbejdet med LV Sikring over de sidste 15 år, og vi kan i høj grad anbefale LV Sikring til andre. 

Christian G. Pedersen
Ejendomsfunktionær hos Kirk Kapital
LV Sikring er certificeret
bubble