Specialopgaver: Løsninger, tilpasset dine behov

Ring og hør hvad vi kan gøre for jer
Ring 2537 1814

Alt fra oplukning af pengeskabe til restaureringsopgaver 

LV Sikring er specialiseret i at udføre opgaver, der kræver mere end bare en udskiftning af en lås.

Vi hjælper dig blandt andet med: 

Oplukning af penge-, våben- eller værdiskabe

Pengeskabe bliver ikke længere åbnet med stetoskop og talkum som i “Olsen Banden”. Vi åbner de fleste værdiskabe ved at manipulere låsen op. I værste tilfælde borer vi låsen op, men sørger for at reparere skabet, så skabet kan bruges igen. 

Tilholderlåse

De fleste forbinder tilholderlåsen med den gammeldags “københavnerlås”, som man ser i mange lejligheder. Men i dag findes der mange, avancerede tilholderlåse. Man finder dem oftest i pengeskabe, men sidder i dag i flere almindelige døre, da de i høj grad lever op til nutidens sikringskrav. 

Restaureringsopgaver

Restaureringer og ombygninger af bygninger, der har ældre låse, bl.a. på kirker og museer. 

Har du brug for hjælp til en specialopgave?

Har du brug for hjælp til en specialopgave, så er LV Sikring den rette til opgaven. 

Vi er specialister i både mekaniske og elektroniske låse, og vi løser selv de sværeste opgaver. 

 

Kontakt os i dag

 

For at sikre os mod tyverier begået af udefrakommende og blandt elever på skolen, fik vi foretaget et sikringstjek af LV Sikring. De foreslog, vi fik installeret videoovervågning og et automatisk nøglesystem på efterskolen, så skolen og eleverne bedre kunne sikre sig mod tyveri. Eleverne har taget sikringen pænt til sig, og vi har oplevet et fald i tyverier på skolen. Overordnet er vi rigtig glade og tilfredse med den vare, som LV Sikring har leveret. 

Kim Hansen
Forstander, Tjele Efterskole

LV Sikring hjælper os blandt andet med projektering af sikringsopgaver på de mange ejendomme, vi administerer. Men de hjæper os også med de daglige udfordringer i form af udskiftning af låse og omkodning af nøgler. Vi har samarbejdet med LV Sikring over de sidste 15 år, og vi kan i høj grad anbefale LV Sikring til andre. 

Christian G. Pedersen
Ejendomsfunktionær hos Kirk Kapital
LV Sikring er certificeret
bubble