Profil: Din lokale certificerede låsesmed

Ring og hør hvad vi kan gøre for jer
Ring 2537 1814

Nøglen til et godt samarbejde

Tryghed har fra dag ét altid været målet i samarbejdet med vores kunder. Vi sørger altid for, at vores kunder føler sig trygge fra start og til slut i vores projekter.

Tryghed skaber vi ved at: 

  • Vise gensidig respekt og forståelse for vores kunder
  • Give en grundig gennemgang af tilbud
  • Løbende informere og opdatere på projektet 
  • Kunden altid har adgang til arbejdsområdet 
  • Gennemføre en grundig gennemgang ved afslutning af projektet

Tryghed er og skal derfor altid været nøgleordet til et godt samarbejde. 

Din professionelle låsesmed

ISO 9001 certificerede 

Hos LV Sikring er vi specialist i låse- og sikringsopgaver. Vores teknikere er autoriserede specialister indenfor låse. Vi er ISO 9001 certificerede, hvilket betyder, at vi kan udføre forsikringsgodkendt arbejde indenfor låsearbejde, mekanisk- og elektronisk sikring.

Tæt samarbejdspartner med Ruko

LV Sikring er Guld Certificeret hos Ruko Centret, og vi har et tæt samarbejde med Ruko. Det
sikrer, at vi kan tilbyde professionelle låsesmede med stor faglige ekspertise, høj service og rådgivning. 

En del af Dansk Låsesmede Forening og Sikkerhedsbranchen

Hos LV Sikring er vi stolte medlemmer af Dansk Låsesmede Forening og Sikkerhedsbranchen. Det sikrer vores kunder, at de altid bliver serviceret af en tekniker med en ren straffeatest, som er veluddannet indenfor den nyeste teknologi og som med garanti udøver en professionel og fortrolig behandling omkring din sikring. 

LV Sikring

LV Sikring er en servicevirksomhed i sikringsbranchen, der servicerer både private og erhverv. Vi har en bred vifte af kompetencer og produkter, som vi håndterer, og vi tilbyder den rigtige løsning og rådgivning, hvad enten der er tale om en lås på en entrédør, oplukning af pengeskabe, installation af elektronisk adgangskontrol eller noget helt tredje.

Vi har eksisteret siden 1978, og fra 2004 med låsesmed og ejer, Walter Zacharias, ved roret. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på et sikringstjek

Mulighederne er mange, og det kan være svært at gennemskue lige præcist, hvilke løsninger man har brug for. Derfor tilbyder LV Sikring altid et gratis og uforpligtende sikringstjek med udgangpunkt i dine behov.

Kontakt os i dag, så sørger vi for hurtigst muligt at aftale et sikringstjek af din bolig.

Kontakt os i dag

For at sikre os mod tyverier begået af udefrakommende og blandt elever på skolen, fik vi foretaget et sikringstjek af LV Sikring. De foreslog, vi fik installeret videoovervågning og et automatisk nøglesystem på efterskolen, så skolen og eleverne bedre kunne sikre sig mod tyveri. Eleverne har taget sikringen pænt til sig, og vi har oplevet et fald i tyverier på skolen. Overordnet er vi rigtig glade og tilfredse med den vare, som LV Sikring har leveret. 

Kim Hansen
Forstander, Tjele Efterskole

LV Sikring hjælper os blandt andet med projektering af sikringsopgaver på de mange ejendomme, vi administerer. Men de hjæper os også med de daglige udfordringer i form af udskiftning af låse og omkodning af nøgler. Vi har samarbejdet med LV Sikring over de sidste 15 år, og vi kan i høj grad anbefale LV Sikring til andre. 

Christian G. Pedersen
Ejendomsfunktionær hos Kirk Kapital
LV Sikring er certificeret
bubble