Walter har en plan…

Første december 2020 markerede en ny start for Walter Zacharias, indehaver af LV Sikring. Walter havde siden 2004 stået ved roret at LV Sikring som en full-scale låsesmede forretning, den største og eneste ISO certificerede i Vejle.

Og så sejrede passionen! Walter fokuserer nu på hans store passion, nemlig at dirke alle typer af pengeskabe op, samt løse særlige låsesmedeopgaver, der kræver en ekstra indsats.

LV Sikring er kendt for at dirke pengeskabe op

Walter Zacharias er kendt i låsesmede branchen, og blandt de danske producenter af pengeskabe, som manden, der kan åbne pengeskabe. Og en af de få -måske den eneste i Danmark- der kan dirke pengeskabe op, sådan lidt Egon Olsen agtigt…

LV Sikring holder sig løbende opdateret på internationale kurser og konferencer, så vi altid er på forkant med udviklingen og nye teknikker, så vi kan fastholde vores gode omdømme.

Kontakt os

Du kan have tillid til LV Sikring

Vi har rødder tilbage til 1978, hvor LV Sikring (Låsesmeden Vejle) blev etableret af Herluf Madsen. Herluf var teknikker for M. H. Jægers pengeskabsfabrik, og den perfekte mentor for Walter indenfor oplukning af pengeskabe.

Vi er stolte af vores certificeringer

Se certificeringer

For at sikre os mod tyverier begået af udefrakommende og blandt elever på skolen, fik vi foretaget et sikringstjek af LV Sikring. De foreslog, vi fik installeret videoovervågning og et automatisk nøglesystem på efterskolen, så skolen og eleverne bedre kunne sikre sig mod tyveri. Eleverne har taget sikringen pænt til sig, og vi har oplevet et fald i tyverier på skolen. Overordnet er vi rigtig glade og tilfredse med den vare, som LV Sikring har leveret. 

Kim Hansen
Forstander, Tjele Efterskole

LV Sikring hjælper os blandt andet med projektering af sikringsopgaver på de mange ejendomme, vi administerer. Men de hjæper os også med de daglige udfordringer i form af udskiftning af låse og omkodning af nøgler. Vi har samarbejdet med LV Sikring over de sidste 15 år, og vi kan i høj grad anbefale LV Sikring til andre. 

Christian G. Pedersen
Ejendomsfunktionær hos Kirk Kapital
bubble